FødevareWatch

Danmarks største hotelkæde indgår bæredygtigt samarbejde

Scandic vil fremover have mere danskproduceret og grønt på menukortet, og det har ført til to nye samarbejdspartnere.

Foto: Jens Dresling

Der skal større fokus på bæredygtighed i landets største hotelkæde Scandic, der derfor har valgt at indgå samarbejde med de to virksomheder Planteslagterne og Insula Danmark.

Der skriver hotelkæden i en pressemeddelelse.

Planteslagternes grøntsagsprodukter bl.a. deres rødbedebøf, der fremovere skal findes i Scandics veggieburger og "dilddellen", er lavet af økologiske råvarer, og Insula Danmark er leverandør af naturskånsomt fangede fisk, der skal indgå i kædens fiskeserveringer.

Samarbejdet sker som et led i, at hotellernes restauranter skal bidrage til en bæredygtig udvikling og sætte nye branchestandarder.

"Vi arbejder hele tiden på at udvikle os, og vi har en klar ambition om gå forrest, når det kommer til bæredygtighed. Derfor satser vi også på små danske producenter med fødevarer af høj kvalitet. Vigtigst af alt gør vores nye samarbejder det nemt for vores gæster at tage bæredygtige valg - uden at de på nogen måde skal gå kompromis med smag eller kvalitet," sigerScandics F&B direktør, Karsten Felvang Nielsen.

Tidligere Løgismose-direktør købt ud af populær fynsk cafékæde

Bryggerier står overfor svær tilbagebetaling af coronalån

Brancheforening vil have lønkompensation forlænget 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier