FødevareWatch

ISS-konkurrent overvejer frasalg

Franske Sodexo overvejer salg af andel af division til kapitalfond, skriver Reuters

Foto: GONZALO FUENTES/Ritzau Scanpix.

Sodexo pønser på salg af en andel af divisionen Benefits and Rewards Services til den amerikanske kapitalfond Bain Capital.

Det fortæller en række anonyme kilder tæt på sagen til Reuters.

Der er tale om andel på 30 pct. af aktierne i divisionen, der har drevet koncernens genrejsning under pandemien. Divisionen tilbyder blandt andet personalegoder samt måltidskuponer og gavekort.

Det franske cateringfirma er ifølge Reuters’ kilder på udkig efter investorer, der kan hjælpe med at finansiere en turnaround for koncernen.

Ifølge Reuters vil der i denne uge påbegyndes en auktionsproces for divisionen, der i seneste kvartal leverede en organisk omsætningsvækst på 7 pct. og ifølge nyhedsbureauets anonyme kilder kan værdisætttes til 2 mia. euro.

En talsperson fra Sodexo udtaler, at selskabet ønsker at bibeholde aktiemajoriteten og afviser, at en børsnotering af divisionen vil komme på tale.

Bain Capital har afvist at udtale sig om det mulige opkøb.

Aktien i selskabet stiger 1,3 pct. til 82,90 euro på børsen i Paris. Den kurs værdisætter koncernen til 12 mia. euro svarende til 90 mia. kr.

ISS-rival overgår vækstforventning og fastholder prognose


Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier