FødevareWatch

Medie: Kommission anbefaler fortsatte restriktioner for nattelivet

Partybusser bør fortsat holde i garagen, og nattelivet bør stadig være underlagt restriktioner, anbefaler Epidemikommissionen ifølge Jyllands-Posten.

Foto: Martin Lehmann

Epidemikommissionen har tirsdag eftermiddag overleveret sine anbefalinger til regeringen, hvilket indebærer lempelser af de nuværende restriktioner for kulturlivet, erfarer Jyllands-Posten.

Nattelivet bør dog fortsat underlægges restriktioner, anbefaler kommissionen ifølge mediet. Jyllands-Posten beskriver dog ikke nærmere, hvad det indebærer udover, at kommissionen anbefaler et fortsat forbud mod kørsel med partybusser.

De nuværende restriktioner udløber søndag, og regeringen skal nu forhandle med resten af Folketingets partier for at beslutte, hvordan restriktioner skal se ud fra på mandag.

Ifølge Ritzau har Sundhedsministeriet indkaldt partiernes sundhedsordførere til et møde om status på epidemien. Mødet finder sted onsdag klokken 11.

Det er forventningen, at Epidemikommissionen, som rådgiver regeringen og Folketinget om coronasituationen, inden mødet vil komme med en ny risikovurdering.

Det er ikke ordførerne, der beslutter, om restriktionerne skal føres videre. Det er derimod Epidemiudvalget, som tager stilling til det.

Restaurantkoncern: Det vil tage fire år at betale coronagæld tilbage

Corona, transport og råvarepriser sætter fynsk juiceproducent tilbage 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier