FødevareWatch

Stigende forbrug af restaurantmad øger kampen om leverancer af råvarer

Prognoser forudser, at foodservice vinder endnu flere andele af danskernes madforbrug efter pandemien. Derfor intensiveres kampen om at blive leverandør til restauranter, kantiner og fastfood.

Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix

Stadig flere forbrugere, som spiser ude eller køber færdiglavet mad med hjem, får nu fødevareproducenter, grossister og dagligvareselskaber til at kæmpe om at sikre sig en større andel af det marked.

Under corona-pandemien er salget af dagligvarer til hjemmekøkkenet ellers steget, da flere danskere har været hjemme, mens restauranter også har været ramt af lukkeperioder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier