FødevareWatch

Formel B vender skuden: Enorm efterspørgsel på Michelin-mad efter nedlukning

På trods af nedlukning og milliontyveri viser det sig nu, at det seneste år har været særdeles indbringende for den danske Michelin-restaurant Formel B, der atter rammer et millionoverskud.

Kristian Arpe-Møller og Rune Amgild Jochumsen ejer og driver flere restauranter i København-området. Heriblandt Formel B. | Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Efter at have set overskuddet svinde ind til mindre end 10.000 kr. sidste år har den danske Michelin-restaurant Formel B nu netop præsenteret sit bedste regnskab i flere år.

Til trods for, at restauranten måtte holde lukket fra december 2020 til april i år og man i denne periode havde en omsætning på nul kroner, har selskabet alligevel formået at lande et overskud på 1,2 mio. kr. før skat i det skæve regnskabsår 2020/2021.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier