FødevareWatch

Ejere køber selv burgerkæde af konkursbo

Få dage efter at have begæret egen burgerkæde konkurs køber to af selskabets ejere, far og søn, nu aktiviteterne tilbage.

Foto: PR

Hurtig ned og op igen. Den lille københavnske burgerkæde Sliders bliver genstartet økonomisk, efter at ejerne bag kæden for få dage siden erklærede selskabet konkurs som følge af hårde tider under pandemien. Det skriver Børsen.

De to nye ejere er gengangere fra den tidligere ejerkreds på fire, nemlig Power-direktør Jesper Boysen og hans søn Christian Boysen, der var medstifter af Sliders i 2014. Det bekræfter kurator Preben Jakobsen, partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel.

"Der var stor interesse for virksomheden. Vi fik en række bud fra forskellig side, og der er nu underskrevet en købsaftale med to investorer. Det er enormt positivt – også for medarbejderne, som alle bliver taget med over," siger Preben Jakobsen til Børsen.

Den lille kæde med restauranter på Nørrebro og Vesterbro i København har gået efter at holde restauranterne åbne og bevare arbejdspladserne for de 44 ansatte indtil de nye ejere var på plads. Og planen lyder på at udvide kæden med flere restauranter.

Selskabet blev i forbindelse med konkursen omdøbt til Restaurationsselskabet af 04.11.2021, og landede et underskud på 0,9 mio. kr. i 2020 mod et lille overskud på 0,1 mio. kr. året før.

Mindre københavnsk burgerkæde går konkurs 

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier