FødevareWatch

Kendt Michelin-restaurant dropper kødet

Den københavnske toprestaurant Geranium, der har tre Michelin-stjerner, vil fra det næste år ikke længere have kød på menuen.

Foto: Ivan Boll/Ritzau Scanpix

Verdens næstbedste restaurant efter Noma ifølge kåringen The World's 50 Best Restaurants, københavnske Geranium, vil 2022 ikke længere servere retter med kød, skriver Berlingske.

Til avisen fortæller Rasmus Kofoed, der er medejer og køkkenchef på den københavnske restaurant, som er ejet af Lars Seier Christensen, at der skal nye boller på suppen.

"Så nu har jeg besluttet, at vi dropper alt kød på menuen fra det nye år. Mest fordi jeg ikke selv spiser kød, og det jo kan være svært at overbevise andre om noget, hvis ikke man selv tror på det. Jeg ser det ikke som en begrænsning, men som en udfordring, der gør det muligt at gå mere i dybden med noget andet," siger Rasmus Kofoed.

Som del af forandringen siger man farvel til en stribe af restaurantens ellers kendte signaturretter.

Noma kåret til verdens bedste restaurant

Nedlukninger kan påvirke kåring af verdens bedste restauranter

Dansk kok vinder sølv ved uofficielt VM

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier