FødevareWatch

Kød lavet af biller lander på københavnske restauranter

Som alternativer til både rødbedebøffer og plantefars har virksomheden Hey Planet skabt en klimavenlig bøf på ærteprotein og buffalolarver. De første restauranter får produktet på menuen dette efterår.

Foto: PR / Hey Planet

Fødevarevirksomheden Hey Planet er efter flere års arbejde klar med sit bud på fremtidens klimavenlige kød, og skabt på ærteprotein og tørrede, pulveriserede buffalobille kommer det med både ernæringsmæssige og umamimæssige ligheder til normalt kød.

Hey Planet, der blev stiftet tilbage i 2016 af Malena Sigurgeirsdóttir og Jessica Buhl-Nielsen, har tidligere haft hul igennem til bl.a. Irma og Magasin, hvor kunderne kunne købe salg af insektbaserede snacks, og nu er turen så kommet til restauranterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier