FødevareWatch

Kritik fra Claus Meyer: For svært at hyre udenlandske kokke

Den kendte kok og erhvervsmand kritiserer, at det er for kompliceret og kan tage 14 måneder at hyre titrængt arbejdskraft fra udlandet til restaurantsektoren.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Måneder i venteposition for at få et dansk visum eller blot svar om processen. Den danske restaurationssektor skriger på arbejdskraft, men nu rammer restauranterne panden mod muren hos myndighederne. Det skriver kokken Claus Meyer i en kronik i Børsen.

Han beskriver, hvordan sagsbehandlingen er langsommelig, kompliceret og uigennemskuelig i forhold at hente en udenlandsk kok med det rette cv ind i landet, især når vedkommende ikke har EU-pas. Og problemet er udbredt i sektoren, lyder kritikken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier