FødevareWatch

Natklubejer efter halvandet års nedlukning: Der er mange sårede i vores branche

Bjarke Reventlow, der driver flere natklubber og barer, glæder sig over, at han må genåbne fra næste uge. Coronakrisen har været dyr på mange måder - og den har ifølge ham udløst manglende tillid mellem forretningspartnere.

Bjarke Reventlow, der bl.a. står bag tre cocktailbarer og natklubber - The Jane, Zoo Bar og Mule - i København, ser frem til corona-genåbningen i næste uge - efter halvandet års års nedlukning. | Foto: Joachim Adrian

Der skal nu spejdes fremad med fokus på fuld genåbning, så der atter kan langes drinks over baren og sættes fart på dansegulvet. Efter 18 måneders nedlukning er der dog huller at lukke i pengekassen, og usikkerhed med manglende tillid i dele af erhvervslivet præger tingene.

Sådan lyder det fra 37-årige Bjarke Reventlow, der fra 1. september kan genåbne tre cocktailbarer og natklubber, som han driver i det indre København. Han er desuden engageret i en række andre aktiviteter med bl.a. restaurantsdrift og coronatest.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier