FødevareWatch

Startup rejser over 473 millioner kroner til at lave plantebaseret ost mere cremet

I fire år har Nobell Foods slået sig op på at være banebrydende i forhold til at finde en ny måde at fremstille imiterede mejeriprodukter produceret af planter.

Foto: Jacob Ehrbahn

Når pizzaen eller toasten skal nydes, skal der være et ordentligt vegansk alternativ til osten. Det mener stifteren bag Nobell Foods, der i en investeringsrunde har rejst 75 mio. dollars, svarende til over 473 mio. kr., til at gøre plantebaseret ost mere cremet og ostelignende.

Det skriver Fastcompany.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier