FødevareWatch

Svensk burgerkæde skal bredes langt ud i Norge

Ejerne af den svenske burgerkæde Bastard Burgers satser nu på Norge og ser mulighed med en landsdækkende kæde.

Foto: PR

De norske fastfoodkunder får en ny burgerkæde at vælge imellem, når den svenske burgerkæde Bastard Burgers gør klar til norsk udrulning.

Burgerkæden er ejet af den norske kapitalfond Equip Capital, der de seneste år har haft planer om udvidelse i Norge, da pandemien kom i vejen. Nu planlægger ejerne op mod 40 norske restauranter, skriver erhvervsmediet E24.

Partnerne Sverre Flåskjer og Andreas Lysdahl fra Equip Capital står for satsningen med Bastard Burgers - og de to har erfaring med udrulning af kaffekæden Espresso House, som de tidligere har arbejdet med hos kapitalfonden Herkules.

Bastard Burgers, der slår sig op på friskhakket kød og alt lavet fra bunden, er på fem år vokset til 49 restauranter i Sverige og nu altså åbnet dørene til første norske spisested.

Sunset Boulevard lancerer norsk offensiv

Genfødt burgerkæde klar til udfordre markedet i København 

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier