FødevareWatch

Gamle Burger Shack-selskaber efterlader milliongæld i konkurs

Fra 15 landsdækkende restauranter til intet. De hedengangne Burger Shack-selskaber ejet af iværksætteren Qasem Ziar efterlader en milliongæld til kreditorerne, der blandt andet tæller skattemyndighederne.

Foto: Christian Lykking/JPA

Den aarhusianske burger-iværksætter Qasem Ziars sidste selskaber er taget under konkursbehandling. Selskaberne rummede engang den 15 restauranter store Burger Shack-kæde, som i januar 2021 blev solgt til aarhusianske Diningsix.

På trods af den ukendte købesum for Burger Shack-navnet, konceptet og kæden, så efterlader de gamle og nu efterladte selskaber en gæld i millionklassen til kreditorerne, som blandt andre tæller skattemyndighederne, gamle udlejere og bryggerigiganten Royal Unibrew. 10 mio. kr. er der indtil videre anmeldt krav for i det gamle holdingselskab for Burger Shack-kæden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier