FødevareWatch

Gamle Burger Shack-selskaber efterlader milliongæld i konkurs

Fra 15 landsdækkende restauranter til intet. De hedengangne Burger Shack-selskaber ejet af iværksætteren Qasem Ziar efterlader en milliongæld til kreditorerne, der blandt andet tæller skattemyndighederne.

Foto: Christian Lykking/JPA

Den aarhusianske burger-iværksætter Qasem Ziars sidste selskaber er taget under konkursbehandling. Selskaberne rummede engang den 15 restauranter store Burger Shack-kæde, som i januar 2021 blev solgt til aarhusianske Diningsix.

På trods af den ukendte købesum for Burger Shack-navnet, konceptet og kæden, så efterlader de gamle og nu efterladte selskaber en gæld i millionklassen til kreditorerne, som blandt andre tæller skattemyndighederne, gamle udlejere og bryggerigiganten Royal Unibrew. 10 mio. kr. er der indtil videre anmeldt krav for i det gamle holdingselskab for Burger Shack-kæden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier