FødevareWatch

Servering

Tema: Den amerikanske drøm

Det amerikanske marked bliver ofte beskrevet som den helt store guldgrube for danske føde- og drikkevarevirksomheder. Men at komme ind på markedet er ikke helt så ligetil. FødevareWatch har i en serie talt med nogle af de virksomheder, der har brændt sig på markedet, dem der har oplevet succes og dem, der stoppede drømmen, inden den var nået over Atlanterhavet.

Forbruget på landets barer banker i vejret

Med natklubbernes genåbning er der igen kommet gang i den del af økonomien, der har det godt efter mørkets frembrud. Forbruget på barer og værtshuse lå lørdag 45 pct. over normalen før corona.

Digitaliseringen halter på restauranter og cafeer

En del af de danske restauranter og cafeer har brugt coronaperioden på at digitalisere driften, men ifølge tal fra virksomhed bag regnskabsprogram mangler 60 pct. af serveringsstederne stadig at komme med på digitaliseringsbølgen.

ISS skifter chef for dansk kantinedrift

Det er ikke længere Maja Volquards Hesselholt, der skal tegne den danske kantineforretning i servicekæmpen. I stedet har hun fået nyt job i koncernen. Afløseren er på plads.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier