FødevareWatch

Rugbrød er blevet genoplivet i New York

I en lang artikel skriver en af USA's største aviser, New York Times, at rugen har fået en renæssance i den store millionby, hvor befolkningen især har fået fornyet sit kendskab til kornsorten igennem rugbrødet. Ikke overraskende optræder Claus Meyer i artiklen.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier