FødevareWatch

Novozymes-direktør: Vores pipeline viser fantastisk potentiale

Den danske enzymvirksomhed forsker intensivt i at udvikle teknologier, der kan gøre fødevareproduktion stort set klimaneutral.

Foto: Novozymes/ PR

Igen og igen får fødevareproducenter kritik for at belaste klimaet i fremstillingen af madvarer.

Men sådan vil det måske ikke være, når årstallet siger 2030.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier