FødevareWatch

Et konstant nedlukningsprogram holder kog i Haugen-Gruppen

Det norskejede handelsselskab råder over nogle af de mest velkendte mærker i Danmark og forsøger samtidig at være med fremme på fødevareudviklingen. Foruden kreative frihedsgrader handler det i lige så høj grad om konstant at turde lukke produktioner ned, siger direktør.

Da Haugen-Gruppen gik i plus første gang efter Henrik Andersen tiltrædelse, samlede hele medarbejderstaben i selskabets kantine i 2005, hvor de med familier malede Haugen-Gruppen i fortienden, nutiden og i fremtiden. I dag hænger billederne i Kantinen. Foto: Mathies Hvid Toft.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier