FødevareWatch

Innovationsfonden lægger millioner i kartoffel- og tangprojekt

Et nyt femårigt projekt tager restprodukter fra tang og kartofler i ingrediensproduktionen under lup. Håbet er, at det stort anlagte projekt kan give produkter, der er op til 1000 gange mere værd, end det kartoffelskrald, som i dag kun kan sælges med lille gevinst.

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier