FødevareWatch

Aarstidernes direktør: Mit bedste råd er at slippe kontrollen og stole på processen

Karrierevejen: Annette Hartvig Larsen, adm. direktør i Aarstiderne, sagde farvel til konventionelt landbrug for at fokusere på økologi, entreprenørskab og forretning. Hun brænder for ledelse og mener, at det er vigtigt at følge den vej, som føles rigtig.

Foto: Lars Krabbe/ritzau/

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Kompromisløs chokolademager: "Det er rigtig dyrt at sige nej"

Otte år med underskud har trukket grimme spor gennem regnskaberne hos chokoladeforretningen Oialla. Først nu begynder adm. direktør Rasmus Bo Bojesen at høste frugterne af sliddet med at sige nej til de kunder, der ikke har villet betale prisen for hans superchokolade.

Her er alle årets danske michelinstjerner

Der er i dag blevet uddelt michelinstjerne til de danske restauranter, og Danmark kan nu bryste sig af at have 26 michelinrestauranter med i alt 31 stjerner. Se alle de danske michelinstjerner her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier