FødevareWatch

Aarstidernes direktør: Mit bedste råd er at slippe kontrollen og stole på processen

Karrierevejen: Annette Hartvig Larsen, adm. direktør i Aarstiderne, sagde farvel til konventionelt landbrug for at fokusere på økologi, entreprenørskab og forretning. Hun brænder for ledelse og mener, at det er vigtigt at følge den vej, som føles rigtig.

Foto: Lars Krabbe/ritzau/

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier