FødevareWatch

Vestjyder forvandler kartofler til hvidt guld

Kartoffelmel? Godt gammelt middel mod rødvinspletter og solskoldninger. Er der andet at sige om det? Det skulle da lige være, at kartoffelmel også er et glimrende middel til at opnå en kulsort bundlinje. Spørg bare i Brande.

KMC forarbejder årligt 1 mia. kilo kartofler til kartoffelmel og fødevareingredienser. Virksomheden har kurs mod endnu et rekordregnskab, fortæller adm. direktør Nicolai Hansen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier