FødevareWatch

Alternativer til animalske fødevarer venter rundt om hjørnet

Omkring en femtedel af den samlede klimabelastning kan tilskrives en stigende produktion af og efterspørgsel på kød, mælk og æg. Produktionen af kød - især oksekød - kræver mange ressourcer. Derfor bliver der i disse år forsket intenst i at skabe et alternativ til traditionelt kød.

Foto: Scott Applewhite/AP Photo/Polfoto

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Ikea tilføjer vegetarhotdog til bistromenu

Den svenske møbelkæde Ikea har planer om at tilføje et vegetarisk alternativ til menuen rundt omkring i varehusene. Lige nu testes den i Malmö, før den skal lanceres i Europa.

Danpo kom ud af 2017 med tocifret vækst

Danmarks største fjerkræselskab løfter både årets resultat og omsætningen i 2017. Det sker på baggrund af øget eksport og et større fokus på bedre kylling, fortæller direktør.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier