FødevareWatch

Nyt mikromejeri vil gøre som mikrobryggerne

På samme måde som mikrobryggerierne har fået danskerne til at kigge på nye hylder i detailhandlen, vil folkene bag Osteriet & ko ændre den danske mejeribranche.

Der er fokus på den helt lokale smag, når Ostebørsen til efteråret sætter gang i produktionen på et helt nyt mikromejeri. Foto: Chris Tonnesen

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier