FødevareWatch

Nyt mikromejeri vil gøre som mikrobryggerne

På samme måde som mikrobryggerierne har fået danskerne til at kigge på nye hylder i detailhandlen, vil folkene bag Osteriet & ko ændre den danske mejeribranche.

Der er fokus på den helt lokale smag, når Ostebørsen til efteråret sætter gang i produktionen på et helt nyt mikromejeri. | Foto: Chris Tonnesen

Henrik Kastrup, direktør i Slagelse-virksomheden Ostebørsen, som står bag ostebutikker under navnet Osteriet & ko, vil ændre den måde, hvorpå danskerne tænker i lokalproducerede mejeriprodukter.

Ligesom mikrobryggerierne ofte har et lokalt afsæt, så vil han og hustruen Birgitte Kastrup opføre et lokalt mikromejeri ved Slagelse, hvor mælken bliver leveret fra de køer, der græsser på jordene omkring. Det tilfører mejeriet en råvare, som ifølge initiativtagerne er af en helt særlig karakter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Perfekt storm får Co-Ros regnskab til at styrtdykke

Den verdensomspændte juice- og iskoncern Co-Ro blev ramt af tre faktorer, der skabte den perfekte storm i et hårdt år. Selskabet vil nu gøre sig selv uafhængig fra de største markeder og satse mere på nye.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier