FødevareWatch

Meatless Farm-stifter jagter nye startups og laboratoriekød

Kvaliteten og smagen skal op, hvis verdens forbrug af hakket kød i fremtiden skal overgå til plantebaserede alternativer, mener Morten Toft Bech, der står bag The Meatless Farm.

Morten Bech Toft og resten af The Meatless Farm har store vækstplaner, og det inkluderer blandt andet laboratorier og andre startups. | Foto: PR/The Meatless Farm

Morten Toft Bech og resten af den plantebaserede producent The Meatless Farm vil spille på flere heste, når det handler om at danne sig et grundlag for fremtidig vækst på markedet for alternativer til kød.

Hvis der for alvor skal rykkes ved det bæredygtige forbrug og fremtiden, skal der forskes, udvikles og opkøbes i flere retninger, fortæller frontmanden i den britiske koncern, der for øjeblikket sælger sine hakkede kød- og bøfalternativer samt plantepølser i mere end 11 lande.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier