FødevareWatch

Restauratør i kølvandet på stort underskud og to lukninger: "Lige nu puster vi ud efter 2018 og 2019"

Efter et par hektiske år har Karma Sushi-ejer Morten Hansson brug for at puste ud. "Vi fik virkelig en lussing af den anden verden sidste år. Det var vores dårligste år nogensinde," siger han. I dag ser han positivt og med ro i sindet på fremtiden i den kæde, han fyrede hele ledelsen i for halvandet år siden.

Morten Hansson (th.), der ejer Kuyashii med sin bror Kasper Hansson, har store ambitioner om at udbrede Karma Sushi-kæden til flere byer og på sigt også til udlandet. Dog er den geografiske strategi lagt om.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier