FødevareWatch

Aarhusiansk burgerkæde i hastig udvikling: Otte åbninger på tegnebrættet inden maj

Burger Shack er på vej med otte nye restauranter fordelt mellem Sjælland og Jylland. Konceptet er kvalitetsburgere til en pris, der matcher burgerkæder som Burger King og McDonalds, siger direktør Christoffer No Kjærholm.

Burger Shack bryster sig af kerneværdier som økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd, og netop de komponenter kombineret med en billig pris, mener direktør Christoffer No Kjærholm gør, at kæden skiller sig ud på det danske burgermarked. Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier