FødevareWatch

Jespers Torvekøkken oplever stor stigning i efterspørgslen på vegetarmad

Det er både en meningsfuld dagsorden og en god forretning for Jespers Torvekøkken at underbygge det kødfrie køkken. I løbet af få år har vegetariske måltider møvet sig godt ind og fylder nu omkring en sjettedel af forretningen, fortæller direktøren.

Foto: Jespers Torvekøkken.

"Vi skal være med nu, ellers er vi færdige om fem år. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Det kommer til at gå så hurtigt."

Sådan formulerer adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, udviklingen, der foregår inden for det grønne køkken i fødevarebranchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier