FødevareWatch

Forsker efter grønne burgere er blevet en milliardforretning: Bedre for miljøet er det altså heller ikke

Det står hævet over enhver tvivl, at de plantebaserede produkter er et miljømæssigt stærkt alternativ til den traditionelle røde bøf, men hvis man virkelig vil gøre noget for miljøet, er der et langt bedre alternativ, lyder det fra forsker.

Beyond Meat har haft stor succes, men nu stiller en forsker sig frem og pointerer, at der er langt bedre alternativer til den røde bøf, hvis man vitterlig vil forbedre miljøet. Foto: Shannon Stapleton/Reuters/Ritzau Scanpix

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier