FødevareWatch

Ølaffald skal være ny "superfood"

Iværksætter og tidligere kok Emil Buhl Krøll vil hjælpe bryggerier med at komme af med et restprodukt. Samtidig vil han skabe bæredygtighed hos fødevareproducenter med en nyopfundet ingrediens, der vandt ham 110.000 kr. for bedste startup-idé ved Venture Cup 2018.

Emil Buhl Krøll forklarer deltager på fødevaremessen Bite idéen bag Circular Food Technologys nye ingrediens baseret på mæsk. Virksomheden modtog i starten af året en pengepræmie på 110.000 kr og er nu er på udkig efter investorer. Foto: Lars Svankjær

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier