FødevareWatch

Her er deltagerne på fødevarernes folkemøde

FOLKEMØDET 2018: Traditionen tro udgør fødevarerne og de fødevarerelaterede debatter en stor del af folkemødets programpunkter. FødevareWatch giver her et overblik over hvem, der snakkker hvornår.

Foto: Joshua Tree Photography

Torsdag til søndag løber dette års udgave af Folkemødet i Allinge af stablen, og som i de foregående år er FødevareWatch med, når de omkring 3000 debatter og arrangementer sendes i retning af de omkring 100.000 folkemødedeltagere.

Fødevarerne og de emner, der lægger sig i slipstrømmen, sætter vanen tro et ikke uvæsentligt aftryk på Folkemødet. Herunder finder du et overblik over 45 arrangementer fra den del af programmet, der har en større eller mindre flig af noget, som peger direkte ind i fødevare- og drikkevareerhvervet, ligesom du kan se, hvem der er at finde i paneldebatter og diskussioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Æblet - en syrlig, sprød, sydfynsk og lidt for billig specialitet

FEATURE. Frugtsæsonen er i fuld gang, og de danske æbler og pærer plukkes ned til brug i butiksudsalg, most og som ingredienser. Høsten bliver ikke god, og dansk frugt kæmper i disse år en hård kamp, men markedet rummer også muligheder. FødevareWatch har besøgt landets største frugtaktør.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier