FødevareWatch

Randrusiansk kødsælger finder inspiration på spansk Formel 1-rejse

Der er hård priskonkurrence på det danske kødmarked, og det presser marginerne, men adm. direktør i Randers Kød Engros er fortrøstningsfuld. Han præsenterer nyt trumfkort med antibiotikafrit kød og forklarer vegetar-trenden med en ribeye-udvikling.

Foto: Carsten Snejbjerg/Polfoto/Arkiv

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Svensk veganerkomet vil starte produktion i USA

Svenske Oatly, der ligesom danske Naturli Foods producerer en stribe plantebaserede mælkealternativer, vil møde den voksende amerikanske efterspørgsel med opførelsen af en ny fabrik 'over there'.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier