FødevareWatch

Belgisk kødfabrik efterforskes for mærkningssvindel

Det belgiske føderale agentur for fødevaresikkerhed (FASFC) har lukket to fabrikker, der drives af kødforarbejdningsselskabet Verbist, efter selskabet er anklaget for svindel med etiketter.

Foto: POLFOTO

Efter indledende undersøgelser er den øjeblikkelige tilbagekaldelse af godkendte kødprodukter fra belgiske Veviba nu blevet endeligt efterprøvet og dokumenteret.

Det skriver Global Meat News.

I slutningen af februar og begyndelsen af marts undersøgte 20 FASFC-medarbejdere Veviba-fabrikken ledsaget af 41 politibetjente, om tilbagekaldelsen havde sin berettigelse, og ifølge nyhedsmedierne har FASFC nu fundet bevis på svindlen.

Ifølge FASFC fandt man "manglende overholdelse af fødevarelovgivningen for mange af de eksisterende produkter" og har i den forbindelse tilbageholdt alle produkter på lageret, skriver Global Meat News.

Kyllingkoncerns direktør anholdt i brasiliansk korruptionssag

Britisk kødskandale: Potentielt uhygiejnisk kød solgt til Cypern

Skandaleramt britisk kødselskab kollapser

Forsiden lige nu

Kaffeparadokset er tilbage i fuldt flor

Altimens råvareprisen på kaffe har brudt det psykologiske modstandspunkt ved 1 dollar pr. pund og fortsætter nedad, vokser interessen for højkvalitetskaffe og hele livsstilen omkring god kaffe ufortrødent videre. Det såkaldte 'kaffeparadoks', som også sås i de tidlige 00'ere, er tilbage.

Nordjysk sushimand indtager København og har store planer om udlandet

Restaurantkæden Karma Sushi er vokset markant i først det jyske og senest det københavnske område siden opstarten i 2007. Den iltre og utålmodige iværksætter bag konceptet fyrede i foråret hele sin ledelse, og han står nu selv i spidsen for den kæde, som i de kommende år også skal prøves af i udlandet.

Cateringselskab udvider med kantinesatsning

Cateringselskabet Madkastellet lancerer nu en kantinesatsning med en fleksitar-profil. Til at stå i spidsen for kantinedivisionen har Madkastellet ansat Belinda Herbst fra Meyers Contract Catering.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier