FødevareWatch

Får Papa Paul sin tredje stjerne nu? Mød manden, der førte Michelinguiden ud i ingenmandsland

Indsigt: Henne Kirkeby Kro er en nærmest naturstridig succes. En tostjernet Michelin-restaurant midt ude i ingenting. Vi har pustet ud og mærket kraften sammen med chefkokken Paul Cunningham.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Sådan er Them Andelsmejeri kommet i gang med det kinesiske marked

Kinesernes skepsis over for den lokale fødevaresikkerhed har fået Them Andelsmejeri til at se mod Asien. Mejeriet har indgået en alliance med en dansk kender af det kinesiske marked og har nu eget kontor i Shanghai. Med direktørens ord har mejeriet "en mærkbar omsætning" i Kina.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier