FødevareWatch

Kantinekokke erobrer kølediske med færdigretter på glas

De startede med at henkoge og sælge overskydende retter til ansatte i den kantine, de forpagtede. Nu findes deres takeaway-koncept i kølediske landet over.

De to stiftere af Wooden Spoon Rasmus Kampmann og Steve Momsen Foto: PR-foto Wooden Spoon

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Naturmælk øger omsætningen med 16 pct

Det sønderjyske andelsmejeri, som i slutningen af 2016 overtog Øllingegaard, lægger et stort tocifret antal millioner til på toppen. På den nederste linje er røde tal erstattet af et rekordstort resultat.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier