FødevareWatch

Ny nordisk brygger bokser med de store

Seks år gammel går det stadig helt stille og roligt fremad for Ikast Mikrobryg og Mads Deichmann Jensen. Biologilæreren eksperimenterer og får under tidenlov at mærke, hvad det gør for forretningen, at man ikke tilbyder restauranter og hoteller sine egne fadølsølsanlæg og køleskabe.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier