FødevareWatch

Mjødmænd fra Malling bryder med danske traditioner

De to mænd bag Malling Mjød har ambitioner om at ændre danskernes syn på den gamle drik. Trådene til vikingerne er skåret over, og i stedet for søde drikke i stenflasker, er der fokus på Michelin-restauranter.

Torben Mølgaard-Andersen og Michael Jørgensen har siden 2001 udviklet deres tørre Malling Mjød.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Specialspiritus møver sig ind hos stort vinselskab

Efterspørgslen på specialspiritus og spiritus af høj kvalitet stiger og stiger, fortæller direktør hos vingrossisten H.J. Hansen Vin. Hun ser både en nuværende og fremtidig vækstlomme i at tilbyde de rigtige spiritusmærker.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier