FødevareWatch

Usædvanligt kaffeår afføder endnu en rekord hos Peter Larsen Kaffe

Sjældent har 12 måneder være så stabile på kaffemarkedet, siger Peter Larsen-direktør Claus Bertelsen. Jagten på nye forbrugere fortsætter, men det er stadig den gamle garde, som sikrer overskuddet i den gamle Viborg-virksomhed.

Claus Bertelsen har siden 2001 ledet Vibrog-virksomheden, der i dag beskæftiger omkring 50 medarbejdere, og som for øjeblikket høster frugterne af arbejdet med hullerne i det danske kaffemarked.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Passioneret snackiværksætter giver slip på fødevarebranchen

"Jeg har bare set for mange både i restaurationsbranchen og fødevarebranchen, der brænder deres lys i begge ender – det er livet for kort til." Sådan lyder det fra iværksætter og stifter af Raw Snacks, Casper Vester, der har har sagt farvel til virksomheden og karrieren hidtil i fødevarebranchen. Nu vil han puste ud og lade fremtiden komme til ham.

Frokost.dk's udlandseventyr giver minus

Først skød konceptet skævt, men siden har direktøren for kantineleverandøren Frokost.dk fundet opskriften til indtoget på deres første marked i udlandet. Og nu mangler han så bare at overbevise de hollandske kunder om mulighederne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier