FødevareWatch

Ultimatum: Vend dundrende underskud, ellers lukker vi det hele – som sagt, så gjort

Kun et ud af 11 regnskaber hos ø-bryggeri havde givet overskud. Alligevel tog den nye ledelse opgaven på skuldrene og skabte en markant turnaround på et år. Uden nogen erfaring i bryggeribranchen vel at mærke.

"Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det har været hårdt arbejde. For det første var hverken Janni eller jeg de store ølentusiaster, vi blev ikke ansat for viden om øl. Men blandt andet det at drive en forretning," siger direktør i Rise Bryggeri, Nina Folmer (t. h. på foto). Foto: Rise Bryggeri.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier