FødevareWatch

Analyse: Det vil ølkaptajnen i virkeligheden med sejlerstrategien

Carlsbergs 2022-strategi rummer ikke frembrusende udmeldinger om voldsom vækst eller erobring af nye markeder. Læser man efter, handler den i højere grad om, at den nye øl-boss vil rydde op i geledderne. De uduelige skal på porten, og de duelige skal tiltrækkes, så en ny kultur kan skabes på kontorene over de danske gamle ølkuske.

Carslberg Groups adm. direktør, Cees' t Hart. Foto: /ritzau/Carsten Bundgaard

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier