FødevareWatch

Stjålne æbler blev starten på ny dansk cider-succes

Bag plæneklipperen i en garage lavede de en succesfuld forretning på stjålne æbler. Hvad der startede som 66 flasker for fem år siden, er i dag blevet til 25.000 flasker, som servers på adskillige Michelin-restauranter. Æblerov hedder den nye cider-succes.

Stifterne er cidervirksomheden Æblerov, Christopher Melin (tv) og Morten Sylvester Noer (th). Billede af Andreas Omvik. | Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Arkiv

De drog på æblerov rundt i naboernes haver og nuppede de nedfaldende æbler. Nogle gange med tilladelse, andre gange foregik det lidt mere i det skjulte.

”Lige mellem barnevognen og græsslåmaskinen fandt vi plads i garagen til at lave cider. Vi gik på rov i Mortens forældres have og bagefter naboernes. Vi lånte en pressemaskine og en kværn fra et miljøcenter. Man fik helt ondt i armen, for den var selvfølgelig manuel,” fortæller Christopher Melin, som er den ene del af makkerparret bag en ny succesfuld cider-virksomhed med den naturlige titel Æblerov.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier