FødevareWatch

Cider er specialøls nye lillebror

Efter ti år med hård dominans har specialøl endelig fået sig en lillebror. Hans navn er cider – dansk cider. Æbler omdannet til mousserende drikke er det nye inden for mikrobryggeri, og både Mikkeller og Claus Meyer er med på bølgen.

Morten Sylvest Noer og Christopher Melin står bag Æblerov, der blandt andet leverer cider til gourmetrestauranten Amass. | Foto: Martin Lehmann/Polfoto/Arkiv

I starten af 00'erne begyndte hjemmebryggere at poppe op rundt omkring i Danmark. De udviklede sig hurtigt til mikrobryggere og snart var specialøllen 00'ernes svar på 90'ernes vin-pandemi. Nu er der kommet en ny spiller på banen: Cideren.

Den berømte danske brygger Mikkel Borg Bjergsø, som står bag bryggeriet Mikkeller, mener uden tvivl, at cideren er det nye mikrobryg, og at den er kommet for at blive:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny formand i nordjysk fiskekoncern

Fiskekoncernen Seafood Danmark fik i sommer ny koncernchef, og nu er der også kommet ny bestyrelsesformand i selskabet med de store vækstambitioner.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier