FødevareWatch

Endnu et bryghus begynder at lave whisky

At brygge øl og destillere whisky er ikke langt fra hinanden. Flere mindre bryggerier har derfor kastet sig over spiritusproduktionen, og et hav af mikrodestillerier er dukket op de senere år. Nu åbner endnu et bryggeri for whisky-salget.

Aarhus Bryghus. Foto: Gregers Tycho

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her har Arla hentet væksten

I det netop offentliggjorte regnskab fra Arla er det uden for det vesteuropæiske område, at mejerikoncernen er vokset mest markant. Få et overblik over fremgangene her.

Rigmands burgerkæde lukker

Lars Seier vinker farvel til burgerkæden Juicy Burger, der samtidig drejer nøglen om. Hvad der skal ske med selskabet bag er uvist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier