FødevareWatch

Pioner fra San Francisco mener at have fundet vejen til CO2-neutral mad

Anthony Myint og Mikkeller præsenterer en forretningsmodel, hvor restauranter går med i kampen mod verdens klimaforandringer ved at CO2-kompensere for produktionen. "Kunden har muligheden for at takke nej til at betale det ekstra. Og så betaler restauranten," siger manden bag modellen.

Mikkel Borg Bjergsø bag Mikkeller (tv.) og amerikanske Anthony Myint er gået sammen om at åbne Vesterbro Chinese Food i København. Restauranten er CO2-neutral - et koncept de to håber resten af branchen vil samle op. Foto: Mikkeller

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier