FødevareWatch

Madfestivaler er røget ind under Carlsbergs sponsorpaddehat

Tuborg kan musik. Carlsberg kan fodbold. Men hvad kan de andre undermærker i Carlsbergs store ølsortiment, når det kommer til sponsorater? Det har ølkoncernen fundet ud af, når det kommer til Jacobsen. Svaret er mad.

Reportage fra VM i hotdogs mandag på Tøjhusmuseet i København. Konkurrencen var stablet på benene af Copenhagen Cooking og Food Festival i samarbejde med CARE. Alle kokkene samt dommerene arbejdede gratis, og pengene som gæsterne betalte for hotdogs går til CARE Danmarks arbejde i landsbyen Kasapo i det nordlige Tanzania. I alt var otte nationaliteter repræsenteret til det, arrangørerne kalder 'det uofficielle VM i hotdogs' eller 'Top Dog Charity'. Foto: Ivan Riordan Boll/Ritzau

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier