FødevareWatch

Per Thau: Kiwi-lukning giver millionunderskud i 2016, 2017 og 2018

Et trecifret millionunderskud i 2015, 2016 og 2017 plus et ukendt millionunderskud i 2018. Kiwi ender med at koste Dagrofa et beløb i milliard-klassen.

Per Thau, Dagrofa
Per Thau, adm. direktør i Dagrofa. Foto: /ritzau/Lars Krabbe/

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier