FødevareWatch

Det er en god investering at konvertere fra butik til restaurant

I dag vil folk hellere forkæles med underholdning end med materielle goder. Derfor har detailhandlen hårde tider. Men det har restauranterne ikke, hvorfor man bør konvertere fra det ene til det andet.

Jacob Petersen, projektleder i investeringsselskabet MC Invest, sammen med sin lejer, Ayhan Coskun, indehaver af 57 Burger - Øl, efter konverteringen fra butik til restaurant. Foto: PR/MC Invest Foto: PR/MC Invest

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Ikea tilføjer vegetarhotdog til bistromenu

Den svenske møbelkæde Ikea har planer om at tilføje et vegetarisk alternativ til menuen rundt omkring i varehusene. Lige nu testes den i Malmö, før den skal lanceres i Europa.

Danpo kom ud af 2017 med tocifret vækst

Danmarks største fjerkræselskab løfter både årets resultat og omsætningen i 2017. Det sker på baggrund af øget eksport og et større fokus på bedre kylling, fortæller direktør.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier