FødevareWatch

Meny-chef snart færdig med første hovedrengøring

Meny-konceptet skal på en gang holdes stramt og frit. Under et år efter lancering er man allerede i fuld gang med at evaluere på madmarkederne, og ud ryger de uholdbare ideer, før der tages hul på næste del af rejsen.

Jørgen Nielsen (i midten) mener, at konkurrenter fra Coop og Dansk Supermarked ladet sig inspirere af Meny. Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier