FødevareWatch

Kok bag københavnsk kult-is vil undgå detailhandlens kløer

Iværksætteren bag Ismageriet på Amager i København drømmer hverken om at give Paradis Is baghjul eller om at give hele Danmark muligheden for at fange en liter af sin is i Føtex' køledisk. Kim Tøvlesø Simonsen vil nemlig ikke give slip på det, han mener, er succeskriteriet bag forretningen.

Kok og iværksætter Kim Tøvlesø Simonsen, der står bag Ismageriet. Foto: Scanpix Denmark / Claus Bech

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Carlsberg indrømmer forurening i Nepal

Efter at have afvist tidligere anklager om forurening fra et Carlsberg-ejet bryggeri i Nepal gennem et halvt år, vedkender koncernen sig nu forureningen. (opdateret)

Plantebaseret ål på vej

Både Asien og Europa vil inden længe kunne vælge et blantebaseret alternativ til ål serveret af japansk grossist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier