FødevareWatch

Kok bag københavnsk kult-is vil undgå detailhandlens kløer

Iværksætteren bag Ismageriet på Amager i København drømmer hverken om at give Paradis Is baghjul eller om at give hele Danmark muligheden for at fange en liter af sin is i Føtex' køledisk. Kim Tøvlesø Simonsen vil nemlig ikke give slip på det, han mener, er succeskriteriet bag forretningen.

Kok og iværksætter Kim Tøvlesø Simonsen, der står bag Ismageriet. Foto: Scanpix Denmark / Claus Bech

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Kina er fortsat en af Carlsbergs vækstkaniner

Det er et gammelt marked for den store bryggerikoncern, men alligevel er Kina et af de fokusområder, der skal lede til ny vækst for Carlsberg. Det fortæller topchef Cees 't Hart, der samtidig understreger vigtigheden af, at bryggeriet fastholder sin position i landet.

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier