FødevareWatch

Amerikansk fødevarekæmpe kaster trecifret millionbeløb i udvidelse af fabrik

Udvidelsen skal føre til nye produktionslinjer inden for snack- og morgenmadsprodukter.

Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS / X90184

Med 180 mio. dollar i investering lægger den amerikanske fødevarekoncern Tyson Foods an til en omfattende udvidelse af sin fabrik baseret i Caseyville, Illinois, der producerer færdiglavede fødevarer.

Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Den i alt 17.000 kvm store udvidelse, der forventes at være færdig i sommeren 2023, vil via automatisering medføre syv nye produktionslinjer til udarbejdelse af snack- og morgenmadsprodukter samt en opskalering af produktionen af produkter inden for koncernens Hillshire Farms og Jimmy Dean-brands.

”Med et automatiseret lager og robotteknologi i hjertet af projektet ser vi frem til dets fulde afslutning,” udtaler Noelle O’Mara, gruppepræsident for færdiglavede fødevarer i Tyson Foods.

Udvidelsen kommer i kølvandet på en række investeringer fra koncernens side, herunder en investering på 90 mio. dollar i sin kyllingeproduktion i delstaten Mississippi.

Amerikansk kødproducent investerer trecifret millionbeløb i kyllingefabrik

Ved det skæve tredje kvartal lå Tyson Foods indtjening per aktie på 1,94 dollar, hvilket var under analytikernes forventning på 1,98 dollar.

Omsætningen landede desuden på 13,5 mia. dollar mod analytikernes forventning på 13,31 mia. dollar.

Tyson Foods leverer på omsætning men skuffer på indtjening

Råvare-gigant gennemfører stort opkøb af kyllinge-koncern

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier