FødevareWatch

Belgisk kinderæg-fabrik genåbner efter salmonellasag

Efter en række fund af salmonella i chokolade fra belgisk fabrik, er der nu givet tilladelse til at genåbne konfekturekoncernen Ferreros anlæg.

Foto: Caren Firouz/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter at have tilbagekaldt omkring 3000 ton Kinder-chokolade fra hele Europa efter smitteudbrud med salmonella, har konfekturekoncernen Ferrero nu fået midlertidig tilladelse til at genåbne belgisk fabrik.

Smitten har bredt sig gennem de kendte Kinderæg, der også har ramt flere danskere, er nu stoppet og fabrikken i Arlon i Belgien genåbnet, fortæller tyske Handelsblatt. De belgiske myndigheder har udført en række kontroller og givet en midlertidig licens på tre måneder til driften.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier