FødevareWatch

Salget af plantebaseret kød i USA tager uventet drejning

Forbrugerne har skiftet indkøbsmønster i forhold til kødalternativer efterhånden som der er åbnet for at spise ude igen, viser nye tal.

Foto: Shannon Vanraes/Reuters/Ritzau Scanpix

Amerikanerne har de seneste år gået forrest på markedet for alternative kødprodukter, hvor strømmen af nye aktører, kunder samt produktlanceringer har været stærk.

Nu tyder nye salgstal dog på, at der er skruet lidt ned for interessen for de plantebaserede kødalternativer, skriver Financial Times. Ifølge mediet er salget af det plantebaserede felt faldet med 1,8 pct. over en periode på fire uger i september-oktober.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier